De amerikanske børsene opplevde sitt største fall på tre uker onsdag på spekulasjoner om at den amerikanske sentralbankens stimuliplan indikerer at det økonomiske oppsvinget er i fare, melder Bloomberg.Standard & Poor's 500-indeksen falt 2,8 prosent til 1.089,47. Dow Jones falt 265 punkter (2,5 prosent) til 10.378,83, mens teknologitunge Nasdaq kunne vise til et fall på 3,0 prosent til 2.208,63.Alcoa Inc., Boeing Co. og Caterpillar Inc falt mer enn 3,7 prosent og var dermed de svakeste aksjene som inngår i Dow Jones Industrial Average. Amazon.com Inc. falt for første gang på 10 dager etter at kinesiske Alibaba.com Ltd. sa at selskapet ønsker å ekspandere i USA. Cisco Systems Inc, som etter børsslutt la frem svakere salgstall enn ventet, endte ned 2,4 prosent i ordinær handel.- Det er mange ting investorer bør bekymre seg for, sier markedsstrateg David Kelly i JPMorgan Funds i New York til Bloomberg.Tall fra USA viser at handelsbalansen for varer og tjenester var på minus 49,9 milliarder dollar i juni. Underskuddet økte dermed med hele 18,8 prosent, som var mer enn ventet. Ifølge Bloomberg var det ventet et underskudd på 42,1 milliarder dollar.- Handelstallene kan tyde på at økonomien var enda svakere enn opprinnelig meldt for andre kvartal, sier investeringsstrateg James Swanson i MFS Investment Management i Boston.Volatilitetsindeksen VIX (Chicago Board Options Exchange Volatility Index) steg hele 14 prosent til 25,39. Den måler kostnaden ved å bruke opsjoner som en forsikring mot fall i S&P 500.Bare fem av aksjene som inngår i S&P 500 steg, mens ingen av de 30 Dow-selskapene endte i pluss.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..