Gabor håpet likevel at hun kunne bli utskrevet fra sykehuset i Los Angeles mandag eller tirsdag, slik at hun kunne tilbringe sine siste stunder hjemme hos seg selv. Før helgen ble hun operert for å få fjernet to blodpropper.- Hun har hatt et flott liv, sier hennes talsmann John Blanchette til mediefolk.- Men nå er tilstanden alvorlig, og derfor ba hun om å få besøk av en prest som kunne gi henne den siste olje, tilføyer han.Gabor og hennes niende ektemann, fyrst Frédéric von Anhalt, feiret lørdag sin 24. bryllupsdag. Frédéric var ved hennes side mandag i det som er en svært vanskelig tid for familien, sa John Blanchette.For mange er Zsa Zsa Gabor i dag kanskje mest kjent for sin fargerike livsstil, som titt og ofte førte til skandaler og rettssaker. Hun var politisk engasjert, overbevist republikaner, og en svoren tilhenger av skuespillerkollega Ronald Reagan som senere ble president.Filmkjennere husker henne best for innsatsen i hollywoodproduksjoner som John Hustons «Moulin Rouge» fra 1952 og Orson Welles' «Touch of Evil» fra 1958. Hun lånte også stemme til lydsporene på en lang rekke tegnefilmer og tegnede TV-programmer.