Bombealarm ved Eiffeltårnet avblåst

Bombeeksperter fant ingen sprengladninger ved Eiffeltårnet i Paris, som ble evakuert etter en bombetrussel tirsdag kveld.

Eiffel-tårnet - Foto: Creative Commons
Politikk

Også parken rundt Eiffeltårnet ble evakuert. Rundt 2.000 mennesker ble evakuert, og ifølge en politibetjent på stedet gikk evakueringen rolig for seg.Selskapet som driver Eiffeltårnet, mottok bombetrusselen på telefon rundt klokka 20.20, opplyser politiet. Innringeren var anonym.Spesialenheter med bombehunder gjennomsøkte tirsdag kveld Eiffeltårnet nivå for nivå, men fant ingen sprengladninger, opplyser fransk politi.Det var i all hovedsak franske og utenlandske turister som ble evakuert fra stedet.Også jernbanestasjonen Saint-Michel nær Notre-Dame-katedralen ble evakuert etter en bombetrussel tirsdag kveld, men ble gjenåpnet en drøy time senere etter at området var gjennomsøkt med bombehunder.Bombetrusselen mot stasjonen kom fra en anonym innringer. (©NTB)

Nyheter
Politikk