Frykter at Skah-barna skal kidnappes

Norsk politi frykter at olympiamesteren Khalid Skah skal kidnappe barna sine. Ukjente menn skal ha oppsøkt ett av barna på skolen.

Khalid Skah - Foto: Scanpix

Norsk politi frykter at olympiamesteren Khalid Skah skal kidnappe barna sine. Ukjente menn skal ha oppsøkt ett av barna på skolen.Snart 14 måneder etter den dramatiske flukten fra Marokko lever barna og familien fortsatt i frykt for at eksmannen Khalid Skah skal kidnappe barna, skriver Dagbladet.Ifølge avisen skal datteren til Anne Cecilie Hopstock og Khalid Skah ha blitt oppsøkt på skolen av ukjente personer i en bil. De skal ha forsøkt å ta bilder av henne.Episoden blir satt i sammenheng med at flere personer forfulgte både moren og advokaten hennes i ukene etter at barna ble tatt med hjem til Norge.- Norsk politi har iverksatt nødvendige sikkerhetsmessige tiltak for å forhindre en eventuell ny kidnapping, sier advokat Marte Svarstad Brodtkorb.Khalid Skah avviser at han har forsøkt å kidnappe barna eller bedt andre om å gjøre det, men sier at han ikke ser bort fra at han vil gjøre det.- Hvis dette ikke finner en løsning snart, kan jeg være villig til å gjøre det, sier Skah. (©NTB)