- Han er en død sild og steker i eget fett

Han har fått den ene nesestyveren etter den andre. Nå mener kommentator at ministeren allerede er død som en sild.

Eksteriør Stortinget med løve-skulpturen i forgrunnen - Foto: Scanpix

Kommentator i VG Eirik Mosveen skriver onsdag at olje- og energiminister Terje Riis-Johansen er politisk død som en sild.- La meg for en gangs skyld si det akkurat som det er: Den eneste grunnen til at olje- og energiministeren ikke er kastet ut av Regjeringen for lengst, er at avgangen vil være aller pinligst for statsministeren selv. I politisk forstand er Terje Riis-Johansen en død sild, skriver Mosveen.Han tror Riis-Johansen enn så lenge får sitte som minister kun for å rydde opp i eget rot.- Enn så lenge er det i Regjeringens interesse å beholde Riis-Johansen. Han steker nå i sitt eget fett. Det passer både Stoltenberg og Navarsete godt at det er Riis-Johansen selv som må få dette toget tilbake på skinnene, uansett hvor ydmykende det er for ham, skriver Mosveen.