Høyre vil sikre den private eiendomsretten

Høyre vil legge fram forslag i Stortinget om sikring av den private eiendomsretten og styrking av det lokale selvstyret straks Stortinget kommer sammen til høsten

Erna Solberg

Høyre vil legge fram forslag i Stortinget om sikring av den private eiendomsretten og styrking av det lokale selvstyret straks Stortinget kommer sammen til høsten.I sin åpningstale på partiets kommunalkonferanse i Tønsberg lørdag gjorde partileder Erna Solberg det klart at kommunevalgkampen 2011 vil bli en kampanje for eiendomsretten og det lokale selvstyret.Hun hevdet at det kommunale selvstyret er i ferd med å bli kvalt av byråkrater og statlig overstyring.- Det vil vi sette en stopper for. Poenget med det lokale selvstyret er at de politikerne som sitter nærmest problemene er best egnet til å fatte avgjørelser. Derfor vil vi ha en kontinuerlig kampanje for eiendomsretten og det lokale selvstyret fram til valget i 2011 og deretter fram til valget i 2013, sa partilederen til de over 600 deltakerne på konferansen. (©NTB)