Kirkens SOS starter chattetjeneste

Kirkens SOS starter onsdag en ny krisetjeneste kalt SOS chat.

Foto: iStockphoto

Kirkens SOS starter onsdag en ny krisetjeneste kalt SOS chat.Organisasjonen har drevet Norges største krisetelefon i over 30 år. Nå ønsker de å utvide tilbudet til også å gjelde internett.Via nettsiden SOSchat.no vil rådgiverne kunne svare innskriverne umiddelbart og holde samtalen skriftlig.- Vi har lenge sett behovet for en slik tjeneste. Mange føler seg mer komfortable med å kommunisere over internett enn over telefon, og det er dette behovet vi ønsker å møte. Med den nye chatten håper vi å treffe enda flere som trenger oss, sier Kåre Dag Mangersnes, fungerende generalsekretær i Kirkens SOS.Foreløpig er chatten åpen hver onsdag kveld. Åpningstiden vil bli utvidet etter hvert.Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste. I fjor besvarte de over 170.000 henvendelser. (©NTB)