Politiet evakuerte bombeflyet

Politiet evakuerte lørdag bombeflyet i Stockholm.

Fly går inn for landing. Foto: Scanpix
Politikk

Politiet har evakuert passasjerene fra flyet som lørdag morgen nødlandet på Arlanda grunnet en bombetrussel. En mann skal være pågrepet.Politiets pressetalsmann Kjell Lindgren bekrefter overfor TT en mann er pågrepet og at pågripelsen skal ha gått rolig for seg.Det ble slått alarm på Arlanda-flyplassen i Stockholm lørdag morgen, da kapteinen på et Pakistan Airlines-fly hadde bedt å om få nødlande. Han hadde blitt informert om at en av passasjerene muligens hadde med seg en bombe.Flyet var på vei fra Calgary i Canada til den pakistanske byen Karachi, men landet ved 7.30-tiden på Arlanda i Stockholm. Rundt to timer etter var alle passasjerene evakuert, og en mann pågrepet. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv