Begikk sex-overgrep på Hagen og Stordalens super-spa

En ansatt på Petter Stordalen og Stein Erik Hagens Farris Bad skal ha forgrepet seg på en av gjestene.

Stein Erik Hagen og Petter Stordalen
Politikk

En 28 år gammel kvinne skal ha blitt utsatt for sexovergrep etter å ha blitt massert av en mannlig spabehandler i juli 2009 på Petter Stordalen og Stein Erik Hagens Farris Bad.Det skriver Østlandsposten, og forteller videre at en mann er nå tiltalt for å ha utført en seksuell handling mot en annen uten samtykke.Kvinnen skal ha reagerte på at hun ble oppfordret til å være naken.- Vi er opptatt av at våre gjester skal føle seg trygge, og vi har gode rutiner for rekruttering. Denne mannen har ekstremt gode referanser fra alle stedene han har vært på. Jeg må understreke at han ikke er dømt, men vi har vært opptatt av å ivareta kvinnen og bistå med det vi kan, sier hotelldirektør Espen Karlsen på Farris Bad.Nylig ble det kjent at Stein Erik Hagen og Petter Stordalen er svært uenige om hvordan gjestene bør kle seg på deres eksklusive spahotell.

Nyheter
Politikk