Miljøpolitiker i Frp, Ketil Solvik-Olsen, sier til Dagbladet fredag at han syns Petter Stordalen er dobbeltmoralsk og at han bør pelle seg ut av miljødebatten.Kritikken kommer etter at det ble klart at Stordalen har utstyrt sin villa i Årø med pels fra dyr fanget i dyresakser.Les også:- Dette er typisk Stordalen. Han er alltid så eplekjekk og forteller andre hvordan de skal leve livet, men går stadig i baret selv, sier Solvik-Olsen.Han mener Stordalen flere ganger har bevist at hans miljøengasjement bare er snakk og ikke handling, og ber hotellkongen om å leve som han prediker eller rett og slett holde kjeft.- Han gjør hele miljødebatten en bjørnetjeneste ved å gjøre den til et sirkus, sier Frp-politikeren.Stordalen selv svarer at han er oppriktig engasjert i miljøsaken og at blant annet hans hotellvirksomhet bærer preg av dette.