Todd Combs er mannen som skal ta over en del av Berkshire Hathaways investeringsportefølje fra styreformann Warren Buffett (80), en av verdens desidert dyktigste investorer. Combs er ifølge Marketwatch.com en lite kjent hedgefondforvalter. I 2007 og 2008 sørget shortposisjoner i hedgefondet til Combs, Castle Point Capital Master Fund, for en avkastning på hele 35,6 og 36,7 prosent. Under finanskrisen shortet Combs aksjer i selskaper som Fannie Mae og RenaissanceRe.Totalavkastningen ble på 18,95 posent i 2007. Long-posisjoner sørget for en avkastning på bare litt over ni prosent. I 2008 ble avkastningen på minus 5,68 prosent. Avkastningen på long-posisjoner var på minus 32,5 prosent.Så langt i år kan Castle Point vise til en avkastning på minus 3,93 prosent.Siden lanseringen 1. november 2005 har Castle Point gikk en avkastning på 32,7 prosent. Til sammenligning har Standard & Poor's 500-indeks bare steget 4,99 prosent.Buffett har tidlligere uttalt at han ikke shorter aksjer.Combs siste favorittaksje er Western Union