De fleste Asia-børsene faller

Det er stort sett rødt på Asia-børsene tirsdag morgen.

Mann utenfor Tokyo-børsen i Japan. Foto: AP

Asia-børsene opplever en relativt rolig morgen. Tokyo-børsen stiger, mens de fleste andre faller. Utslagene er imidlertid små. Så langt er Nikkei-indeksen i Japan opp 0,3 prosent. Kospi-indeksen i Sør-Korea og Hang Seng i Hong Kong faller 0,1 prosent, mens Shanghai Composite i Shanghai er ned 0,3 prosent.Børsene faller for første gang på tre dager. Bloomberg viser til at japanske yen er nær det høyeste nivået på 15 år mot dollar.Konsumentaksjer sender børsene i Kina ned fra det høyeste nivået på ses måneder. Investorene er bekymret for at økte prisen på brensel vil føre til økt inflasjon.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.