ResultatsesongenWall Street Oversikten her.makrofronten utenlandstungt skyts fra SSBInnenriks
ruller videre, her hjemme skal en rekke selskaper til pers.Polaris Media Medi-Stim PGS Salmar Simtronics Hexagon Composites Aker Seafoods Fred. Olsen Energy Norway Pelagic DiaGenic PSI Group Sparebanken HedmarkIndre Sogn SparebankEllers legger vi merke til at Posten Norge også kommer med sine tall for 3. kvartal 2010. For øvrig skal DiaGenic avholde en ekstraordinær generalforsamling.På skal hele 97 selskaper legge frem tall, deriblant storfisker som Chevron, Merck og Weyerhaeuser. Ellers skal utenlandske giganter som British Airways, CPC, Honda Motor, SAP, Terra Nitrogen og Total fortelle markedet hvordan det gikk i 3. kvartal.En hel røys med viktige tall også på .Japan:Arbeidsledighet september Japan:KPI oktober Japan:Industriproduksjon foreløpig september Tyskland:Detaljhandel september, klokken 08.00 ØMU:KPI flashestimat oktober, klokken 11.00 ØMU:Arbeidsledighet september, klokken 11.00 USA:BNP revidert 3. kvartal, klokken 14.30 USA:Chicago PMI oktober, klokken 15.45 USA:Michigan forbrukertillitsindeks endelig oktober, klokken 15.55Her hjemme vanker det også .Detaljhandel september Varehandel september Byggeareal september Statsregnskapets inntekter og utgifterDrosjestatistikk OvernattingsstatistikkEllers må vi nevne at NAV slipper tall for registrert arbeidsledighet i oktober klokken 09.00, mens Opinion kommer med tall for forbrukertilliten i oktober. velger vi å trekke frem disse hendelsene:New York: Kronprinsparet besøker New York. På programmet fredag står bl.a. besøk til Ground Zero, deltakelse ved en offisiell lunsj som markerer utdelingen av the Norwegian-American Trade Award til Snøhetta, besøk til Sjømannskirken samt markering av The American-Scandinavian Foundation sitt 100-årsjubileum.Oslo: Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa og justisminister Knut Storberget presenterer forslag til endringer i veitrafikkloven knyttet til ruspåvirket kjøring.Bergen: Pressevisning av La Cage aux Folles hos Den Nationale Scene.Oslo: Klokken 07.30 legges billettene til den nyeste Harry Potter-filmen «Harry Potter og Dødstalismanene - del 1» ut for salg på Colosseum kino. Oslo Kino regner med kø. Billettene er til førpremieren 12. november.Oslo: Stortinget har møte klokken 10.00.Lillestrøm: Oslo Motorshow. Norges Varemesse til søndag.Kilder: Oslo Børs, TDN Finans, CNBC, SSB, NTB