Sollie som er sjef for forvaltningen av villaks og sjøørret i Norge, gir sin støtte til Kurt Oddekalv, leder i Norges Miljøvernforbund, skriver Dagens Næringsliv.Oddekalv er en innbitt motstander av oppdrettsnæringen slik den drives i dag, og vil ha all oppdrett inn i lukkede anlegg.- Jeg forstår at Oddekalvs metoder er omstridt, og har fått med meg at oppdrettsnæringen forsøker å fremstille ham som en klovn. Men når det kommer til sak har Oddekalv stor innsikt i laksenæringen, og det meste av det han sier er faglig riktig, sier Sollie.Miljøkrigeren er glad for støtten.- Støtten fra Sollie er veldig positiv. Jeg har jobbet opp mot direktoratet i mange år og hadde aldri overlevd om jeg bare drev med løgn og faenskap. Men jeg har blitt vant til å få pryl i første omgang - før det viser seg at jeg faktisk har hatt rett. Min jobb har vært å ta opp ubehagelige sannheter, sier Oddekalv til Dagens Næringsliv. (©NTB)