- En gavepakke til Stein Erik Hagen

- Jeg kan bare gratulere Stein Erik Hagen. Vi burde i grunnen sette på skattebetalernes seddel hvor mye hver enkelt av oss her bidrar med til Stein Erik Hagen, sier en av Høyres stortingsreprentanter.

Stein Erik Hagen på Eierskapskonferansen. Foto: Berit Roald / SCANPIX
Politikk
Mandag ble det kjent at Orkla får over 1,7 milliarder kroner for skogene sine. Stortingsrepresentant Gunnar Gundersen (H) mener regjeringen gjennom Statskog betaler en grov overpris for skogen, skriver VG.- Dette er himmelhøyt over det som ethvert regnestykke viser er en fornuftig pris. Her har regjeringen vært fullstendig irrasjonell, sier han.- Jeg kan bare gratulere Stein Erik Hagen. Vi burde i grunnen sette på skattebetalernes seddel hvor mye hver enkelt av oss her bidrar med til Stein Erik Hagen, sier Høyre-mannen.Arne Rørå, daglig leder for Norskog, interesseorganisasjonen for store, private skogeiere, sier at veldig mange av deres medlemmer er forbauset over den høye prisen staten betaler.- Stein Erik Hagen har gjort en god handel, for å si det sånn, sier han.