Færre og færre ser RBK

Siden 2003 har det aldri vært færre tilskuere som har sett Rosenborg på Lerkendal, skriver Adresseavisen.

Steffen Iversen (t.h.) sender RBK i ledelsen igjen og jubler sammen med Per Ciljan Skjelbred mens Morten Moldskred kommer løpende. under eliteseriekampen i fotball mellom RBK og Haugesund som endte 4-3 til RBK. Foto: Ned Alley / Scanpix
Politikk
- Vi har et kjempeambisiøst mål om 20.000 tilskuere. Jeg tror det er viktig å legge lista høyt, sa Nils Skutle på årsmøtet i 2009-I fjor endte snittet endte på 17.652 mot 18957 tilskuere året før.- Vi skal fylle stadion. Det var et tema i fjor, og en del mente ambisjonen var for høy. Det var rett. Men vi gir oss ikke så lett, og vi har gode planer. Stadion må fylles, sa Nils Skutle på årsmøtet i 2010.Så langt er snittet er på 16.796 tilskuere men en hjemmekamp igjen å spille.Skutle nekter imidlertid å gi opp målet om å fylle stadion. Han trøster seg med at inntektene er de samme som i 2007 på grunn av to flere hjemmekamper. Men veien til målet om 20.000 på tribunen ser lenger ut enn på mange år. Siden utbyggingen av Lerkendal i 2002 er årets sesong den nest svakeste publikumsmessig.- Vi skal jobbe med det vi kan gjøre noe med. Resten dropper vi, sier Skutle til Adresseavisen.(©NTB)