- Han kan bare håpe at vi ikke finner ham først, sier en mann som kaller seg Leo, til Sydsvenskan.Mannen har tidligere vært medlem av kriminelle gjenger i Malmö sammen med flere venner. Leo vil ikke kalle gruppen en gjeng, men mannen de kaller sin leder, har ifølge avisen ledet en av de største kriminelle bandene i Malmö. Nå leter gruppen etter personen som står bak skyteepisodene som har skapt skrekk i den sørsvenske byen. Leo tror han og vennene har større sjans til å finne den skyldige enn politiet.- Vi kan dette området. Det er mye lettere for oss enn for politiet å fange ham, sier han.Meldingene om at gjenger kan være på jakt etter gjerningsmannen, bekymrer politiet.- Det er bekymringsfullt at gjenger tar saken i egne hender. Politiet ser svært alvorlig på dette. Det er helt forkastelig at folk prøver å gjøre politiets jobb, sier Börje Sjöholm i Skåne-politiet ifølge NRK.Politiet har kun hørt om at tidligere gjengmedlemmer jakter på snikskytteren, fra mediene. Talsperson Hans Nilsson sier de ikke har sett noe som beviser påstanden.