Kongen ikke alltid enig med prinsesse Märtha

Kong Harald vil ikke kritisere prinsesse Märtha Louise offentlig, men innrømmer at kongeparet ikke alltid er enig med barna sine.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE - Foto: Scanpix

Kong Harald kommenterte torsdag for første gang prinsesse Märtha Louise og hennes påståtte evne til å snakke med døde, skriver Aftenposten.no.- Det er vel ikke alltid som foreldre vi er enige med våre barn. Det viktige for oss er at de vet vi er glad i dem, svarte kong Harald på avisens spørsmål om hvordan han som kirkens overhode reagerer på Märthas samtaler med døde.Kongen ville ikke snakke om å ta fra datteren prinsessetittelen, slik enkelte har tatt til orde for i debatten rundt prinsessen.- Tittelen betyr egentlig bare at hun er vår datter. Det vil hun være med eller uten en tittel, så jeg tror ikke egentlig det spiller noen stor rolle, sier kong Harald. (©NTB)