Politiet på Sunnmøre vil onsdag kreve varetektsfengsling av en 38 år gammel mann som er siktet for å ha fått 15-16 år gamle jenter til å kle av seg foran kamera.Politiet vil trolig be om fire ukers varetekt under fengslingsmøtet som starter i Sunnmøre tingrett klokka 10 onsdag. Mannen jobber som lege og ble pågrepet av politiet mandag da han var på jobb for Norsk Luftambulanse på Dombås.- Den pågrepne er siktet for tvang, trusler og utpressing og brudd på forskjellige sedelighetsbestemmelser i straffeloven, opplyser politiadvokat Unni Moen Vikebakk i Sunnmøre politidistrikt.38-åringens forsvarer, Svein Tømmerdal, sier til Sunnmørsposten at lovbruddene 38-åringen er siktet for, ikke har sammenheng med mannens jobb som lege.- Siktelsen dreier seg om at han skal ha fått 15-16 år gamle jenter til å kle av seg foran kamera, bruk av SMS og ulike former for bildeoverføring. Det er ikke snakk om seksuelt misbruk. Det har ikke vært fysisk kontakt mellom mannen og jentene som er avbildet, understreker advokaten.Norsk Luftambulanse bekrefter at mannen jobber for dem.- Vedkommende som er pågrepet, har et vikariat ved Norsk Luftambulanse. Vi er gjort kjent med saken av politiet, men slik vi har forstått det, er dette ikke knyttet til hans stilling hos oss eller hans yrkesutøvelse, sier kommunikasjonssjef Marte Ramborg. (©NTB)