15 mennesker er drept etter at en gruppe væpnede menn stormet et bilvaskeri i den mexicanske delstaten Nayarit.De fleste ofrene var ansatt i vaskehallen, og alle var unge menn, opplyser en anonym kilde i Mexicos rettsvesen.I hallen jobbet det også tidligere stoffmisbrukere som var på rehabilitering, skriver mexicansk presse.Angrepet skjedde i byen Tepic onsdag morgen. De siste dagene har Mexico opplevd to lignende angrep, det ene skjedde under et tenåringsselskap, mens det andre var rettet mot et rehabiliteringssenter for narkomane.For kort tid siden gjorde mexicansk politi ett av sine største narkotikabeslag noensinne, og det spekuleres på om angrepene har sammenheng med dette.Vold som knyttes til Mexicos narkotikabander har tatt livet av over 7.000 personer i 2010. For fire år siden erklærte landets myndigheter krig mot narkotikabandene. 50.000 soldater er satt inn i bekjempelsen av den lukrative virksomheten, som flere narkobander kjemper om. (©NTB)