Det melder CNN. Britisk og amerikansk politi leter etter bomber også på andre flyplasser og i en lastebil i New York.En FBI-kilde sier imidlertid at det ikke er funnet eksplosiver i de første testene av pakken som ble funnet på flyet i London.Den mistenkelige gjenstanden så ut som en patron med rødt blekk og ble funnet om bord på et fly som tilhører United Parcel Service (UPS). Flyet var på vei fra Jemen til Chicago.Fredag kveld ble to andre UPS-fly undersøkt på flyplasser i Philadelphia og Newark-flyplassen i New Jersey.Amerikansk politi undersøker samtidig en lastebil som tilhører UPS i New York City, opplyser amerikansk politi.Britisk politi opplyser samtidig at det er funnet en mistenkelig pakke på et distribusjonssenter på flyplassen East Midland som ligger i nærheten av Nottingham i Midt-England. Pakken undersøkes, men trafikken ved flyplassen går som normalt, ifølge politiet.Storbritannias transportdepartement sier at det ikke kjenner til episoden i London, men at det er blitt informert om pakken som er funnet på East Midland. (©NTB)