Wall Street fikk en fin start på den nye uken, selv om oppturen skrumpet inn helt på slutten av mandagen. Dow Jones endte opp til 0,3 prosent til 11.164,12. Dagens høyeste notering var 11.247,60. Indeksen og nærmer seg dermed årsbeste-noteringen fra april. I løpet av det siste året har indeksen svingt fra 9.614,32 til 11.258,01.S&P 500 steg 0,2 prosent til 1.185.66, den fjerde dagen på rad med opptur, mens teknologitunge Nasdaq gikk 0,5 prosent til 2.490,85Håp om ytterligere stimuli fra den amerikanske sentralbanken i form av kvantitative lettelsen (QE2) bidro nok en gang til optimismen. Dessuten går G20-landene ut med en bønn om at man unngår "konkurransemessig devaluering" av valuta, melder Bloomberg.DuPont Co., Kraft Foods Inc. og Walt Disney Co. ledet an i mandagens handel. Citigroup Inc. steg etter at Goldman Sachs Group Inc. satte aksjen på sin "conviction buy"-liste.CommScope Inc. steg 30 prosent etter å ha meldt at Carlyle Group har vært i samtaler om et oppkøjp av selskapet. Office Depot Inc. steg over syv prosent etter å ha lagt frem bedre tall enn ventet.- Globale sentralbanker har satt et gulv under markedet og risikoen for en dobbeltdipp er nesten ikke-eksisterende på dette tidspunktet, sier Oliver Pursche i GMG Defensive Beta Fund til Bllomberg.- Traderne vil ikke kjempe mot den amerikanske sentralbanken etter at den har sagt at den vil støtte markedet. De vil kjøpe, sier han.Mandag ettermiddag ble det kjent at salget av brukte boliger i USA ("pending home sales") økte med ti prosent i september. Analytikerstanden ventet en oppgang på 4,1 prosent. Dagens tall gir en sesongjustert årstakt på 4,53 millioner boliger, mens analytikerne ventet en sesongjustert årstakt på 4,30 millioner boliger.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..