Rasende kone boikotter gruve-redning

Yonni Barrios har bråk i vente når han blir heist etter drøyt to måneder i en sammenrast gruvegang i Chile. Oppe i dagslyset venter elskerinnen, samt en rasende kone.

Foto: Tennen-Gas - Creative Commons
Politikk

Yonni Barrios har bråk i vente når han blir heist etter drøyt to måneder i en sammenrast gruvegang i Chile. Oppe i dagslyset venter elskerinnen, samt en rasende kone.Marta Salinas har vært gift med Barrios de siste 28 årene, men har ingen planer om å ta imot ham når han hentes opp i løpet av de nærmeste to døgnene. Årsaken er at mannens elskerinne også er på plass.- Jeg er glad for at han overlevde, noe som er et Guds mirakel. Men jeg kommer ikke til å se på redningen. Han har bedt meg om å være der, men det viser seg at han også har bedt den andre kvinnen og jeg er en anstendig kvinne. La det være helt klart: Det er hun eller meg, sier Salinas.- Jeg kommer heller ikke til å se redningsoperasjonen på TV, sier den forsmådde ektefellen.Salinas ble først klar over mannens elskerinne Susana Valenzuela da hun dukket opp ved gruvesjakta sammen med andre pårørende. Sammenstøtet mellom de to har fått bred presseomtale i Chile.Selv den chilenske presidentfruen Cecilia Morel skal ha engasjert seg i saken.- Førstedamen sa til meg at min beslutning om ikke å være der, slett ikke var gal, forteller Salinas. (©NTB)Aksjonen kan følges live på flere TV-kanaler på nett.cbsnews on livestream.com. Broadcast Live Free Her kan du lese mer og følge den live på NRK

Nyheter
Politikk