Italias statsminister Silvio Berlusconi må forklare nasjonalforsamlingen hvorfor navnet hans nå blir knyttet til en mindreårig marokkansk jente som angivelig skal ha festet sammen med ham.- Vi vil vite hva som faktisk skjedde i Milano, sier nestleder Michele Ventura i Det demokratiske partiet, ett av opposisjonspartiene som krever en redegjørelse fra statsministeren.Ifølge italiensk presse har den marokkanske jenta, som går under navnet Ruby, blitt pågrepet for butikktyveri. I politiavhør fortalte hun at hun flere ganger har deltatt på fester i Berlusconis villa i Arcore, i nærheten av Milano.Jenta er 17 år og ønsker å bli modell.En nyhetssjef i Berlusconis TV-kanal Mediaset og en TV-impresario er nå under etterforskning for å ha bidratt til prostitusjon, opplyste kilder i rettsvesenet torsdag.Berlusconi selv sier at han ikke vil kommentere det han kaller media-søppel.- Jeg er her for å snakke om virkelig søppel. Media-søppel overlater jeg til dere, sa Berlusconi på en pressekonferanse som skulle handle om søppelkrisen i Napoli. (©NTB)