Det er Tora Berger selv som bruker karakteristikken av treningsarbeidet hun har lagt ned siden oppstarten i mai. Det gir henne lyse utsikter for sesongen som nærmer seg.- Det artigste jeg vet er å konkurrere. Hvorfor skulle jeg ellers orke å bruke så mye tid og krefter på trening gjennom en hel sommer og høst, sier Tora Berger til Adresseavisen.Den siste uken har hun vært hjemme i Meråker hvor har hun oppsøkt det lille som er av snø i Grova for å trene.For ett år siden hadde 29-åringen all sin konsentrasjon mot OL i Vancouver. Det meste hun foretok seg, gjorde hun for å prestere på sitt beste i OL.- Derfor sto jeg over en del verdenscuprenn. Og derfor gjennomførte jeg et høydeopplegg. Da var det en utrolig god følelse å lykkes med å vinne et OL-gull. Etterpå ble det et vakuum, men faktisk gikk det veldig bra utover våren å hente fram igjen motivasjonen, sier Berger.For selv om Tora Berger er blitt medlem av den eksklusive gruppen av norske OL-vinnere, så har hun fortsatt noe å strekke seg etter som skiskytter.- Jeg har ikke VM-gull ennå. Derfor blir VM i Khanty-Mansijsk vinterens viktigste mål, sier vår beste kvinnelige skiskytter.Hun akter også å gå samtlige verdenscuprenn kommende sesong.- Jeg vil også forsøke å bli best mulig sammenlagt i verdenscupen. Tross alt har jeg vært på seierspallen på alle distansene, og derfor bør jeg også kunne kjempe om de beste plasseringene i sammendraget, sier hun. (©NTB)