Klokken 15:27 mottok Oslo politidistrikt melding om væpnet ran av Urmaker Kristensen, Paleet i Karl Johansgate i Oslo.Fire personer gjennomførte ranet hvorav den ene satt på utsiden av Paleet i en sort Audi A3 med påsatte falske kjennetegn VF 94422. Det ble vist frem pistoler under ranet og alle fire var maskert med finlandshetter og var iført kamuflasje-klær.Politet er nå på stedet og undersøker åstedet samt snakker med vitner. Ingen ble skadet under ranet.Politiet er interessert i å komme i kontakt med publikum som har opplysninger om personene og bilen som er brukt under utførelse av ranet. Publikum som har gjort observasjoner i forkant, under og i etterkant av ranet bes ta kontakt med politiet på 02800.
Oppdatert:
Bilen som ble brukt under ranet er nå funnet i Øvre Voll gate.Ingen er foreløpig pågrepet og politiet søker fortsatt etter de fire personene som gjennomførte ranet.De er trolig østeuropeere og snakket gebrokkent engelsk. Raner nr 1 hadde på seg en rød jakke med hvit eller lys stripe på ermene og beige bukse. Raner nr 2 hadde en lys jakke og beige bukse. Raner nr 3 hadde kamuflasje jakke og kamuflasjebukse. De hadde med seg to bager som de tok med seg tyvgodset i, en hvit tøybag med hanker og en sort bag. Hvor store verdier de fikk med seg er foreløpig uvisst.