Vant over en millliard kroner på lotto

En britisk statsborger kan glede seg over å ha vunnet 129 millioner euro i det europeiske pengespillet Euromillions. Premien utgjør over en milliard norske kroner og er rekord.

Politikk

En britisk statsborger kan glede seg over å ha vunnet 129 millioner euro i det europeiske pengespillet Euromillions. Premien utgjør over en milliard norske kroner og er rekord.Vinnerloddet er godkjent, og premien er utbetalt, opplyste en talsperson for Camelot, selskapet som administrerer Euromillions i Storbritannia torsdag.Den riktige tallkombinasjonen ved trekningen 8. oktober utløste en premie på 129.818.431 euro, som i kroner blir over én milliard, nærmere bestemt 1.060.382.908 kroner.Vinneren har ennå ikke bestemt seg for om vedkommende vil forbli anonym.Pengespillet Euromillions ble lansert i 2004 og spilles nå i ni europeiske land; Belgia, Frankrike, Irland, Luxemburg, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits og Østerrike. (©NTB)

Nyheter
Politikk