Contador ender trolig i CAS

Det spanske sykkelforbundet forventer at dopingsaken mot Alberto Contador ender i Idrettens voldgiftsrett (CAS).

Alberto Contador - Foto: CC
Politikk

Det sa Spanias sykkelpresident, Juan Carlos Castano, lørdag. Det spanske forbundet skal behandle saken i første instans, og første dom vil trolig foreligge om en måned.- Jeg forventer ingen løsning før midten av januar. Jeg tror saken vil ende opp hos CAS ettersom ingen av partene vil være fornøyd med utfallet. Dette er ingen enkel sak, og den krever mye arbeid, sa Castano.Tredobbelt Tour de France-mester Contador testet positivt på et anabolt steroid under siste sommers rundtur i Frankrike. Rytteren skyldte på et forurenset biffstykke.Spanjolen, som er en av bare fem ryttere gjennom sykkelhistorien med seirer i samtlige tre Grand Tours, risikerer to års utestengelse. (©NTB)

Nyheter
Kultur