Forsinkelser og innstillinger fra Gardermoen

Også tirsdag sørger snøværet ute i Europa for forsinkelser og innstilte avganger fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL).

Foto: Scanpix
Politikk

- Situasjonen er ikke så ulik hva den var i går. Frankfurt og London er de hardest rammede, mens det er noe bedring i Paris, forteller informasjonssjef Jo Kobro ved OSL til NTB.I tillegg er det problemer i Brussel, der det er tomt for avisingsvæske.Ved OSL går driften som normalt tirsdag, med en punktlighet på over 80 prosent.Rådet fra informasjonssjefen er å følge med på flyplassens nettsider for en oppdatert oversikt over hvilke avganger som er innstilt eller forsinket.- Folk bør også så klart ha på mobiltelefon for å få SMS-er fra flyselskapene om situasjonen, sier han.Også fra andre flyplasser i landet meldes det om forsinkelser og innstilte fly. (©NTB)

Nyheter
Politikk