Rekordbesøk for Alternativ Jul

Arrangørene nøyer seg ikke med bare å feire julaften. I tre dager til ende foregår julefeiringen.

Foto: Scanpix
Politikk

Det ble rekordbesøk for Alternativ Jul i Oslo i år. I løpet av julekvelden var 800 mennesker - mange ensomme og i en vanskelig livssituasjon - innom.- Det var kø da vi åpnet, og i løpet av den første halvtimen kom det 300 gjester. Det er helt klart at det kalde været har hatt betydning for besøket, forteller Henning Holstad, leder av arrangementskomiteen, til NTB.- Dette er verdens lengste sammenhengende julefeiring. Jeg har ikke hørt om noen andre som har gjort tilsvarende, sier Holstad.Alternativ Jul er åpent for alle, men henvender seg kanskje spesielt til personer fra rusmiljøet, prostituerte og folk som er ensomme eller har det vanskelig i livet.- Hos oss slipper man å blåse i døra, ler Holstad.Arrangementet finner sted i Folkets Hus på Youngstorget i Oslo, og det er 43. gang det går av stabelen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv