Goldman Sachs halverer resultat

Meglerhuset Goldman Sachs halverer resultat for 4. kvartal sammenlignet med i fjor.

Lloyd Blankfein, CEO i Goldman Sachs, utenfor New York Stock Exchange - Foto: AP
Politikk

Meglerhuset Goldman Sachs melder om et resultat pr aksje på 3,79 dollar i 4. kvartal 2010. Det er en nedgang på 4,41 dollar fra samme periode i fjor, da resultat pr aksje ble 8,20 dollar.Det var på forhånd ventet at selskapet ville levere et resultat på 3,76 dollar pr aksje, ifølge Thomson Financial.Også meglerhusets totale inntekter falt med en milliard dollar fra 4. kvartal 2009. Selskapet fikk inntekter på 8,6 milliarder dollar i 4. kvartal 2010, mot 9,6 milliarder dollar i samme periode i fjor.Her var det på forhånd ventet at Goldman Sachs ville levere inntekter på 9,0 milliarder dollar.- Hvis ikke Goldman sachs kan vise til sterke resultater, så lykke til for alle andre som måtte prøve, sier analytiker Simon Maughan, i MF Global London, til Reuters.Se hele rapporten her.

Nyheter
Næringsliv