Maria Amelie landet i Moskva

Flyet med Maria Amelie om bord landet i 16-tiden på Sjeremetevo-flyplassen i Moskva.

Maria Amelie - Foto: Scanpix
Politikk

Maria Amelie og kjæresten Eivind Trædal tok tidlig mandag ettermiddag plass i Aeroflot-flyet på Oslo Lufthavn Gardermoen. Flyet forlot flyplassen klokken 13.35 og var framme i Moskva i 16-tiden, melder VG Nett.Maria Amelie ble eskortert til Russland av en tjenestemann fra Politiets utlendingsenhet, etter at hun ble pågrepet av politiet mandag morgen.Samtidig som Aeroflot-maskinen var på vei fra Oslo, kom det melding om en terroraksjon på flyplassen Domodedovo. Dette er en annen av Moskvas flyplasser, og Maria Amelie og hennes følge ble ikke berørt av hendelsen. Også ved Sjeremetevo-flyplassen ble det innført ekstra sikkerhetstiltak som følge av terroraksjonen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv