- Har noen hørt en politiker gråte over Johs Lunde?

Næringsminister Trond Giske gjør det iallfall ikke. - Det er fint for de ansatte i Lunde Gruppen at Norge går så det griner, sier han.

Trond Giske - Foto: Scanpix
Politikk

Tidligere DN-redaktør og TV2-sjef Kåre Valebrokk holdt i går foredrag om næringspolitikk for ansatte i Nærings- og handelsdepartementet. Der ble konkursen i Lunde Gruppen tema, skriver Finansavisen.- Vi har et kjærlighetsforhold til industrien som det ikke er noen grunn til, sa han, og viste til hver eneste statsråd og annenhver stortingsrepresentant kommer på protestmøte når en industribedrift i Skien med 150 ansatte skal legges ned.- Men har noen hørt en politiker gråte over Johs. Lunde, som gikk konkurs med 500 ansatte? Nei, fastslo Valebrokk.Næringsminister Trond Giske har ifølge avisen ikke mange trøstens ord å by de Johs. Lunde-ansatte. Finne ledige jobber må de ansatte selv gjøre.- Det er fint for de ansatte i Lunde Gruppen at Norge går så det griner, sier han ifølge Finansavisen.Les også: Valebrokk vil splitte Hydro i to

Nyheter
Næringsliv