Nord-Korea truer med å ødelegge Seoul

Nord-Korea truer med å bombe den sørkoreanske hovedstaden Seoul hvis Sør-Korea og USA gjennomfører en planlagt militærøvelse denne uken.

Sør-koreanere følger en oppskytning av en nord-koreansk rakett på TV - Foto: Scanpix
Politikk

Hovedstaden vil bli redusert til «et hav av ild» dersom øvelsen blir noe av, ifølge Nord-Koreas statlige nyhetsbyrå.Nordkoreanerne truer også med å åpne ild mot naboen i sør hvis ikke Sør-Korea avslutter et av sine siste propagandaframstøt. Det skal dreie seg om flygeblader og DVD-er som er blitt sluppet over nordkoreansk territorium.For få dager siden hevdet en representant i Sør-Koreas nasjonalforsamling at myndighetene var i ferd med å slippe flygeblader over Nord-Koreas med informasjon om uroen og opprørene i Midtøsten og Nord-Afrika. (©NTB)

Nyheter
Politikk