Donald Trump: Er Obama født i USA?

Donald Trump hevder USAs president Barack Obama bruker millioner av dollar på å holde fødselsattesten hemmelig. - I want him to show his birth certificate. There is something on that birth certificate that he doesn't love, sier han.

Publisert 29. mars 2011 kl. 10.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
Barack Obama. Foto: AP
I et intervju med FoxNewsInsider går mangemilliardær Donald Trump til angrep på USAs president Barack Obama.Trump hevder at Obama bruker millioner av dollar på å holde den mye omtalte fødselsattesten hemmelig.Jo lenger dette pågår, jo mer overbevist er Trump om at det knytter seg problemer til dette. Han understreker at Obama ikke kan være president i USA om han ikke kan legge frem en amerikansk fødselsattest.-Faktum er hvis du ikke er født i USA, kan du ikke bli president. Han har brukt millioner av dollar på å komme vekk fra dette problemet. Jeg begynner å lure på om han er født i dette landet, sier Trump i et intervju med Fox.
Se videoklippene her