Dramatisk for Aarøy i Japan

Alle helgens kamper i de to øverste divisjonene i japansk fotball er avlyst etter jordskjelvet. Tor Hogne Aarøy opplevde dramatikken på nært hold.

Anders Lindegaard (tv) og Tor Hogne Aarøy (th) jubler. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
Politikk
- Alt raste ned fra veggene og knuste. Det var skikkelig skummelt, sier Aarøy til smp.no.- Vi er vant til små jordskjelv, så vi ventet egentlig bare på at det skulle slutte. Men så ble skjelvet bare sterkere og sterkere. Bygningene i området vi bor i er bygd for å tåle kraftige jordskjelv, og jeg kan ikke se noen skader på bygningen. Men i parken rett over gata er det mange sprekker i jorda, og det kommer opp vann fra grunnen. Vi hører utrykningskjøretøyer hele tiden, sier han til avisen.Aarøy og familien bor i 11. etasje like i nærheten av havet.Den japanske sesongen startet sist helg. Det er uklart hvor lenge fotballen stoppes i landet.Jordskjelvet rammet den nordøstre delen av landet. Det er også sendt ut et tsunamivarsel. (©NTB)