Gullsmed ranet i Brumunddal

To menn ranet fredag kveld en gullsmedforretning i Brumunddal i Ringsaker kommune, opplyser politiet i Hedmark.

Oslo 20101102.Fire personer ranet tirsdag formiddag en gullsmedforretning, i Storgata, midt i Oslo sentrum. Ranerne skal ha truet de ansatte med håndvåpen, men ingen personer ble skadd.Foto: Berit Roald / Scanpix Roald, Berit
Politikk
En kvinnelig ansatt var på jobb da to mørkkledde menn gikk inn i butikken.- Hun ble tapet på munn og hender, og ranerne fikk med seg ganske mye smykker. Kvinnen ble ikke truet med våpen, men hun så at den ene raneren hadde en pistol i hånden, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Hedmark politidistrikt til NTB.De to mennene var iført svarte luer og hetter. En av dem snakket engelsk, og skal ifølge vitnebeskrivelser være av utenlandsk opprinnelse. De forlot gullsmeden til fots.Politiet leter etter de to mennene med flere patruljer i Brumunddal fredag kveld, og har sikret seg flere spor fra åstedet. Etter ranet like før klokken 19, forlot de antatte gjerningsmennene åstedet til fots.Politiet ber publikum om tips i saken.