Administrerende Direktør Christian Dahl i Handelsbanken Kapitalforvaltning var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han fortalte mer om de ni nye tradingverktøyene du får tilgang til fra og med i morgen.Etter suksessen med Bull og Bear, presenterer Handelsbanken nå ni børshandlede sektorfond. Deriblant Xact Oilservice, som gjenspeiler sektor-indeksen innen oljeservice på Oslo Børs. Foruten oilservice kan du også handle en bred nordenportefølje under Norden 120 og sektorene Finans, Energi, Bygg og Eiendom, Materialer, Konsum, Industri og Legemiddel.Trygve Hegnar kommenterte handelsdagen på Oslo Børs som idag har vært preget av Japan, og vi så på børsene i Europa og New York. Det var teknisk analyse av Statoil, Schibsted og Avocet Mining.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.