Vi har tidligere skrevet side opp og side ned om, som i stor skala ser ut til å ha foregått på Burrups regning.I dag forteller DN at Burrup saksøker sitt tidligere overhode for totalt 620 millioner kroner. Burrup mener at Pankaj og Radhika Oswal har puttet 300 millioner kroner av fabrikkens penger inn i sin private stiftelse, the Burrup Trust. Resten av pengene skal ha gått til å finansiere ulike selskaper eid av Oswal-paret.Etter at australske myndigheter like før jul satte Burrup under adminisstrasjon, ble det også avdekket at fabrikken skal ha finansiert en yacht, en rekke biler og tre eiendommer som står i Radhika Oswals navn.HegnarOnline har ikke fått kontakt med Pankaj Oswal for å få en kommentar på tiltalen. Men han har tidligere kommentert til australske medier at søksmålet er ubegrunnede beskyldninger som vil bli bestridt i retten.