Aksjekursene på Tokyo-børsen raste videre nedover tirsdag. Nå er Nikkei-indeksen ned brutale 12,5 prosent til 8,421, mens den bredere Topix-indeksen stuper 12,7 prosent til 740. Det er økt frykt for radioaktiv stråling som får investorene til å dumpe aksjer.Fallet kommer dagen etter at kursene falt over 6 prosent på den første handledagen på børsen etter det voldsomme jordskjelvet fredag, like før børshandelen sluttet før helgen.Også ellers i regionen faller børsene kraftig. Hang Seng i Hong Kong er ned 3,9 prosent, Taiwan-børsen faller 5,1 prosent og Kospi i Sør-Korea er ned 3,1 prosent.Ifølge Topix er dagens fall det verste siden krakket i oktober 1987. Indeksen ligger an til den laveste sluttnoteringen siden mars 2009, melder Bloomberg.Klokken 06:30 er nedturen for Nikkei begrenset til 8,6 prosent, mens Topix faller 7,5 prosent.