Kjøp en italiensk landsby for 4,3 mill.

Er du lei av byliv og asfalt? Nå kan du få en hel italiensk fjellandsby for samme pris som et lite rekkehus i utkant-Oslo.

Politikk

Frister det med et rolig og avsidesliggende liv i landlige Italia? Nå kan du for den nette sum av 550.000 euro eller om lag 4,27 millioner norske kroner sikre deg en italiensk fjellandsby, skriver dailymail.Den historiske landsbyen Valle Piola, ligger i et fjelltett terreng midt i hjertet av nasjonalparken Gran Sasso, i Abruzzo i Italia.Landsbyen, som inkluderer 11 bygninger i stein og en forfallen kirke fra 1300-tallet har ligget brakk i nærmere 30 år. Med andre ord må en potensiell kjøper belage seg på å bruke penger på oppussing.Årsaken til at den italienske landsbyen er lagt ut for salg er at det ikke finnes nok statlige midler til å restaurere bygningene og kirken.

Nyheter
Næringseiendom