Savnet søskenpar funnet i god behold

Den omfattende leteaksjonen etter en 11 år gammel gutt og hans lillesøster ved Leirvik på Stord er over. De er funnet i god behold (oppdatert).

Sea King redningshelikopter - Foto: Scanpix
Politikk

Siste: Søskenparet som har vært savnet på Stord siden torsdag ettermiddag, er funnet i god behold, melder bt.no.- Søket pågår for fullt. Mellom 40 og 50 mannskaper deltar, i tillegg til hunder, sa operasjonsleder Terje Heldal i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB natt til fredag.Et Sea King-helikopter er også satt inn i søket, men det måtte ta en pause tidlig på morgenen på grunn av vanskelige værforhold. Planen var at helikopteret skulle gjenoppta søket ved daggry.Siste sikre observasjon av søskenparet var da de besøkte venner i området Hadlabrekka ved 18.30-tiden. Senere på kvelden gikk politiet ut med en oppfordring om å ta kontakt hvis folk fikk øye på barn som var ute på egen hånd i Leirvik-området.Politiet mistenker ikke at søskenparet er blitt utsatt for noe kriminelt, og ved minst én anledning tidligere har elleveåringen vært savnet for så å komme til rette igjen. Kjølig vær i området gjør likevel at politiet er bekymret.- Ingen av dem er veldig godt kledd, sier Heldal, som håper at søskenparet har kommet seg under tak et eller annet sted.Gutten er kledd i mørk jakke, mens seksåringen har på seg rosa klær, opplyser politiet til NRK. Begge søsknene har asiatisk utseende.Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder deltar i leteaksjonen. (©NTB)

Nyheter
Politikk