Muammar Gaddafis kone Sofia anklager NATO for krigsforbrytelser i Libya.- De internasjonale styrkene leter etter påskudd for å angripe Muammar. Hva har han gjort for å fortjene dette, spør Sofia Gaddafi i et telefonintervju med CNN.Den libyske førstedamen er ikke nådig mot NATO, som skal ha drept den yngste sønnen hennes og tre av barnebarna i et angrep 1. mai.Ifølge libyske talsmenn befant også Muammar Gaddafi og kona seg i samme bygning, men dette blir avvist av Sofia Gaddafi.- Jeg var ikke der, men jeg skulle ønske at jeg var det slik at jeg kunne ha dødd sammen med ham, sier hun.FN har åpnet for bruk av militærmakt mot Gaddafi-regimet for å beskytte sivilbefolkningen i Libya, men Sofia Gaddafi er ikke i tvil om at de har andre mål.- Barna mine er da sivile og de har blitt mål. Hva har vel de å gjøre med dette, spør hun. (©NTB)