De hevder også å ha opplysninger som sterkt kan undergrave troverdigheten til stuepiken som har anmeldt Strauss-Kahn.Kvinnen har forklart at hun ble overfalt og forsøkt voldtatt av den tidligere IMF-sjefen inne på rommet hans på et luksushotell i New York.I et brev til påtalemyndigheten på Manhattan skriver advokatene William Taylor og Ben Brafman at de frykter at deres klient ikke vil få en rettferdig rettergang ettersom politiet har lekket flere opplysninger om saken til pressen.De to ber om at politiet gjør alt de kan for å stanse ytterligere lekkasjer.Advokaten til den fornærmede stuepiken sier at han ikke er overrasket over utspillet, men han kaller det for «billig».- Nok en gang går det på å anklage offeret som en billig person. Jeg er virkelig sint. Jeg kjenner denne kvinnen. Jeg så frykten i øynene hennes og viljen til å gjennomføre dette, sier Jeffrey Shapiro.Også påtalemyndigheten reagerer negativt på at advokatene sier de har informasjon som kan undergrave stuepikens troverdighet.- Vi kjenner ikke til slike opplysninger, skriver Joan Illuzzi-Orbon i et svar fra aktoratet.Strauss-Kahn har gått av som sjef for Det internasjonale pengefondet på grunn av anklagene. Den kjente franske politikeren og økonomen sitter nå i husarrest i en leilighet på Manhattan i påvente av neste rettsmøte 6. juni. Blir han kjent skyldig i tiltalen, risikerer han opptil 25 års fengsel. (©NTB)