Bombealarm i Stockholm

Svensk politi har under en husransakelse i Stockholm funnet noe som kan være en sprengladning. Et stort område i sentrum av byen ble onsdag morgen sperret av.

Stockholm. Foto: Finansavisen.
Politikk

Ifølge Expressen.se er bombeteknikere på plass ved leiligheten i Vegagatan. Det skal dreie seg om en mobiltelefon som er koblet med ledninger og et sprenglegeme.Vegagatan ligger ved Odenplan, og flere gater i området er sperret av. Flere beboere i Vegagatan er dessuten evakuert, og politifolk og redningsmannskaper er på plass.- Det er full rulle her. Bare der jeg står, ser jeg 13 politibiler og fem ambulanser, sier et øyenvitne til Expressen.se.Også en barnehage med cirka 40 barn er evakuert, mens en videregående skole lar elevene komme som normalt. Ledelsen ved skolen forsøker imidlertid å få elevene til å holde seg innendørs. (©NTB)

Nyheter
Politikk