Her er Norges beste partileder

Her er partilederen som får høyest karakter fra velgerne, ifølge en undersøkelse som Respons Analyse har laget for Aftenposten.

Erna Solberg - Foto: Scanpix
Politikk

Erna Solberg er partilederen som får høyest karakter fra velgerne, viser en undersøkelse som Respons Analyse har laget for Aftenposten.Solberg får karakteren 4,4 på en skala fra 1 til 6. Velgerne har blitt spurt om hvor god eller dårlig jobb partilederne gjør. Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) følger på andreplass med karakteren 3,8.Deretter følger Frp-leder Siv Jensen og KrF-leder Knut Arild Hareide, begge med karakteren 3,5. SV-leder Kristin Halvorsen får karakteren 3,4.Venstre-leder Trine Skei Grande får 3,2 og Sp-leder Liv Signe Navarsete får karakteren 3.I målingen er Halvorsen og Navarsete målt etter innsats som statsråder, ikke som partiledere. (©NTB)

Nyheter
Politikk