Bruskjempe leverer i tråd med forventning

Pepsico fikk et resultat pr aksje i 2. kvartal på 1,21 dollar pr aksje, akkurat det samme som analytikerne forventet.

Dollarsedler - Foto: AP

PepsiCo fikk et resultat på 1,89 milliarder dollar i 2. kvartal 2010, mot 1,6 milliarder dollar i 2. kvartal 2010.Kjerneresultat pr aksje på 1,21 dollar i andre kvartal 2011. Det var på forhånd ventet et resultat på 1,21 dollar pr aksje ifølge en sammenstilling foretatt av Thomsen Financial.Omsetningen endte på 16,8 milliarder dollar, mot 14,8 milliarder dollar i 2. kvartal 2010, mens det var ventet til 16,4 milliarder dollar.Selskapet skriver i rapporten at de har som mål å øke prisene igjen som følge av høyere kostnader og svakere forbrukermarked.Resultatveksten skyldes i hovedtrekk vekst innenfor drikke-og snacks-markedet, samt oppkjøpet av det russiske meieri- og juiceselskapet, Wimm-Bill-Dann.Her er rapporten og presentasjonen