Død mann funnet i sjøen ved Tjøme

En død mann ble torsdag kveld funnet i sjøen ved Tjøme i området der Kiwi-sjef Per-Erik Burud forsvant tidligere denne måneden.

Burud - Foto: Finansavisen

Det var en kvinne som fant mannen, men politiet vet ikke noe om identiteten hans ennå, opplyser operasjonsleder Åge Haakonsen i Vestfold politidistrikt til Tønsbergs Blad.Haakonsen sier til Dagbladet.no at den døde mannen fredag blir sendt til obduksjon ved Rettsmedisinsk institutt. I mellomtiden foretar politiet tekniske undersøkelser på funnstedet.Mannen ble funnet i området rundt Pikeskjær-Kariskjær, like nord for Flåteskjær ved 22-tiden torsdag kveld. En båt fra Røde Kors kom til stedet en times tid senere og returnerte deretter til land. Funnet ble ikke gjort i forbindelse med den organiserte private leteaksjonen som har pågått etter at politiet innstilte søket etter Burud 17. juli.Per-Erik Burud ble meldt savnet 13. juli etter en båtulykke. Båten forliste ved Tjøme. Buruds kone og en venninne av henne ble funnet i sjøen og sendt til sykehus, men livene deres sto ikke til å redde. En fjerde person klarte å komme seg på land etter ulykken. Han pådro seg kun lette skader. (©NTB)