Døde funnet i regjeringsbygningene

Politiet har funnet omkomne inne i høyblokken og i regjeringsbygningen R4, men kan ikke si noe om hvor mange det dreier seg om.

Politiets innsatsleder Thor Langlie opplyste klokken 18.30, tre timer etter den voldsomme eksplosjonen, at flere døde er funnet inne i bygningene. Høyblokken inneholder Statsministerens kontor og Justisdepartementet, mens R4 på Einar Gerhardsens plass 1 huser Olje- og energidepartementet og Nærings- og handelsdepartementet.- Omkomne er funnet, men de vil ikke bli tatt ut før nødvendige undersøkelser er gjort, sier Langlie.Under gjennomsøkingene av de to regjeringsbygningene ble også ni eller ti skadde personer funnet og reddet ut.Begge bygningene er påført omfattende skader og branner brøt også ut etter eksplosjonen. Politiet har ennå ikke oversikt over hvor bomben befant seg da den ble utløst. Den kan ha vært på utsiden, men også inne i R4Ingen hadde fredag tatt på seg skylden for bomben. (©NTB)