- Vi har gjort våre vurderinger i hver enkelt avdeling, og fjernet diverse spill rundt omkring, bekrefter produktsjef og spillansvarlig i Platekompaniet, André Holt, til NTB. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.Terrorsiktede Anders Behring Breivik skriver i sitt såkalte manifest at han spilte World of Warcraft i ett år.Av hensyn til hendelsene fredag har Coop Norge inndratt voldelige dataspill og våpenlignende produkter på ubestemt tid, sier direktør Geir Inge Stokke til rogalandsavis.no.- Dette er et midlertidig grep vi gjør av hensyn til og i respekt for de berørte, sier Stokke.Elektronikkjeden Spaceworld har ikke fjernet noen produkter fra butikkene sine.- Vi kan ikke se noen sammenheng mellom det tragiske som er skjedd og det at vi selger spill. Vi har aldri sett noen undersøkelser om at et spill alene har ført til slike hendelser, sier markedssjef Carl Haakon Klafstad til NTB.